Přejít na hlavní obsah
Zelenina ve výživě člověka

Karel Kopec

E-kniha Zelenina ve výživě člověka - Karel Kopec
Ukázka ke stažení

pdf2

Zelenina ve výživě člověka

Autoři:
Vydal:
Grada
E-kniha 186 Kč
PDF (168 stran)

Renomovaný český autor, prof. Ing. Karel Kopec, DrSc., přináší současný pohled na nezastupitelný...  Více

E-kniha  (PDF)

186 Kč

Ihned ke stažení ?

Jak číst e-knihu?

Anotace

Renomovaný český autor, prof. Ing. Karel Kopec, DrSc., přináší současný pohled na nezastupitelný význam zeleniny pro zdravou výživu, v níž teprve komplexní masozeleninová strava s dostatečným zastoupením zeleniny jsou předpokladem zdraví. V textu i v tabulkách autor zdůrazňuje nutriční, senzorickou a ochrannou hodnotu rozsáhlého sortimentu zeleninových druhů. Uvádí, jak uchovat jakostní znaky čerstvé, skladované, konzervované, a zejména kuchyňsky zpracované zeleniny. Publikace obsahuje také příklady zdokonalování chuti a zpestření jídelníčku tradičními a moderními úpravami. Přejeme vám dobrou chuť a mnoho nových podnětů při přípravě zeleniny.

Podrobnosti

Autoři:
Vydavatel: Grada
Vydáno: 2010
Počet stran: 168
Formáty: PDF
Velikost: PDF (3 MiB)
ISBN: 978-80-247-2845-2
Jazyk: Čeština

Kategorie