Zvěřinová kuchařka
Zvěřinová kuchařka
- Autoři:
- Vydal:
- CPress
E-kniha 399 Kč
PDF (248 stran)
Pokud rádi jíte zvěřinu a chcete se ji naučit sami připravovat, nebo se v její přípravě... Více
Anotace
Pokud rádi jíte zvěřinu a chcete se ji naučit sami připravovat, nebo se v její přípravě zdokonalit, pak je tato kuchařka určena právě pro vás. Zařazovat zvěřinu do svého jídelníčku častěji je pro nás přínosné, neboť se jedná o velmi kvalitní maso. Naučte se vařit speciality podle osvědčených a vyzkoušených receptů, ochutnejte polévku, paštiku nebo omáčku, udělejte si roládu, závitek, guláš nebo ragú, překvapte své blízké svátečním menu...
Podrobnosti
| Autoři: | Dalibor Pačes |
|---|---|
| Vydavatel: | CPress |
| Vydáno: | 2024 |
| Počet stran: | 248 |
| Formáty: | |
| Velikost: | PDF (32 MiB) |
| ISBN: | 978-80-264-5330-7 |
| Jazyk: | Čeština |