Vše o uzení
- Autoři:
- Vydal:
- Grada
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů... Více
Anotace
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek.
Podrobnosti
| Autoři: | Vladimír Dyk |
|---|---|
| Vydavatel: | Grada |
| Vydáno: | 2012 |
| Počet stran: | 132 |
| Formáty: | EPUB, MOBI, PDF |
| Velikost: | EPUB (88 MiB), MOBI (132 MiB), PDF (752 kiB) |
| ISBN: | 978-80-247-4068-3 |
| Jazyk: | Čeština |