Přejít na hlavní obsah
Umění fermentace I.

Sandor Ellix Katz

E-kniha Umění fermentace I. - Sandor Ellix Katz
Ukázka ke stažení

pdf2 mobi epub

Umění fermentace I.

Autoři:
Vydal:
Alferia
E-kniha 424 Kč
EPUB, MOBI, PDF (360 stran)

Rádi bychom Vám představili dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o...  Více

E-kniha  (EPUB, MOBI, PDF)

424 Kč

Ihned ke stažení ?

Jak číst e-knihu?

Anotace

Rádi bychom Vám představili dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem. Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit si kuchyň, osvojit si opravdu jednoduché postupy, až detektivně si počíst o světě přátelských mikrobů prospívajících našemu lidskému zdraví, kulinářsky pocestovat po celém světě a stát se expertem v přípravě kvašených potravin od kváskového chleba přes zeleninu po rozličné alkoholy, tahle kniha vás nesmí minout! Kvůli rozsahu jsme se rozhodli titul Umění fermentace pro české vydání rozdělit na dvě samostatné knihy: Umění přírodní fermentace, díl první obsahuje kapitoly věnované postupům a vybavení, nakládané zelenině a kimči, domácím jogurtům, kefírům a sýrům, kysaným nápojům, medovinám, vínům a ciderům. Umění přírodní fermentace, díl druhý se věnuje pivům a dalším alkoholickým nápojům, kváskovému chlebu a dalším kvašeným obilovinám, misu, tofu a tempehu, masu, rybám a vejcím i fermentaci v širším kulturním kontextu

Podrobnosti

Autoři:
Vydavatel: Alferia
Vydáno: 2021
Počet stran: 360
Formáty: EPUB, MOBI, PDF
Velikost: EPUB (10 MiB), MOBI (15 MiB), PDF (10 MiB)
ISBN: 978-80-271-0316-4
Jazyk: Čeština

Kategorie