Přejít na hlavní obsah
Síla přírodní fermentace – vázané vydání

Sandor Ellix Katz

E-kniha Síla přírodní fermentace – vázané vydání - Sandor Ellix Katz
Ukázka ke stažení

epub mobi pdf2

Síla přírodní fermentace – vázané vydání

Autoři:
Vydal:
Alferia
E-kniha 339 Kč
EPUB, MOBI, PDF (256 stran)

Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených...  Více

E-kniha  (EPUB, MOBI, PDF)

339 Kč

Ihned ke stažení ?

Jak číst e-knihu?

Anotace

Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla. Kniha Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství, jehož chuti a prospěšných látek si lidstvo užívá po tisíce let a které se může stát součástí i vašeho jídelníčku.  Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu či šumivé víno). Díky jedinečnému stylu autora, který mísí historky a exkurze z celého světa, více než stovku receptů a úvahy o fermentaci coby nástroji společenské změny, je tato kniha jedním z nejúspěšnějších titulů o fermentovaných potravinách vůbec.

Podrobnosti

Autoři:
Vydavatel: Alferia
Vydáno: 2020
Počet stran: 256
Formáty: EPUB, MOBI, PDF
Velikost: EPUB (2 MiB), MOBI (3 MiB), PDF (9 MiB)
ISBN: 978-80-271-3029-0
Jazyk: Čeština

Kategorie