Plevel na talíři
- Autoři:
- Vydal:
- Václav Kazda
Bez varování se objeví v zahradě, nestydatě se tam roztahuje a stojí nás čas a nervy – to je... Více
Anotace
Bez varování se objeví v zahradě, nestydatě se tam roztahuje a stojí nás čas a nervy – to je plevel. Tato kniha zábavnou formou radí, jak nezvané návštěvníky vykázat do patřičných mezí nebo jak si na nich pochutnat.* PŘIJÍT PLEVELU NA CHUŤ *Elke Schwarzerová představuje 28 těchto tvrdošíjných rostlin jednu po druhé a ukazuje, jak se jich zbavit pletím, jaké triky na ně platí nebo jak je vypudit ze zahrady. A pokud už se vám na zahradě plevel rozrostl, můžete ho rovnou prakticky zužitkovat v kuchyni. Susanne Hanschová sestavila více než 50 receptů z divokých rostlin, od postupu na přípravu kopřivových karbanátků až po tabouleh s hulevníkem a brusinkami, a dokazuje, že divoké rostliny mají na talíři své místo. A kdoví, až je sami ochutnáte, možná už je ani nebudete považovat za plevel.
Podrobnosti
| Autoři: | Susanne Hansch |
|---|---|
| Vydavatel: | Václav Kazda |
| Vydáno: | 2022 |
| Počet stran: | 128 |
| Formáty: | |
| Velikost: | PDF (16 MiB) |
| ISBN: | 978-80-7670-072-7 |
| Jazyk: | Čeština |