Přejít na hlavní obsah
Nakládáme zeleninu

Claudia Lorenz-Ladener

E-kniha Nakládáme zeleninu - Claudia Lorenz-Ladener
Ukázka ke stažení

epub mobi pdf2

Nakládáme zeleninu

Autoři:
Vydal:
Grada
E-kniha 297 Kč
EPUB, MOBI, PDF (120 stran)

Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů...  Více

E-kniha  (EPUB, MOBI, PDF)

297 Kč

Ihned ke stažení ?

Jak číst e-knihu?

Anotace

Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.

Podrobnosti

Autoři:
Vydavatel: Grada
Vydáno: 2016
Počet stran: 120
Formáty: EPUB, MOBI, PDF
Velikost: EPUB (16 MiB), MOBI (24 MiB), PDF (9 MiB)
ISBN: 978-80-247-5785-8
Jazyk: Čeština

Kategorie