Nakládáme zeleninu
- Autoři:
- Vydal:
- Grada
Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů... Více
Anotace
Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.
Podrobnosti
| Autoři: | Claudia Lorenz-Ladener |
|---|---|
| Vydavatel: | Grada |
| Vydáno: | 2016 |
| Počet stran: | 120 |
| Formáty: | EPUB, MOBI, PDF |
| Velikost: | EPUB (16 MiB), MOBI (24 MiB), PDF (9 MiB) |
| ISBN: | 978-80-247-5785-8 |
| Jazyk: | Čeština |