Myslivecká kuchyně staročeská
- Autoři:
- Vydal:
- Dauphin
E-kniha 121 Kč
EPUB, MOBI (382 stran)
Nejen pro čas honů, naháněk a lovů a nejen zvěřina ale i ryby a lesní plody pro všechny, kteří... Více
Anotace
Nejen pro čas honů, naháněk a lovů a nejen zvěřina ale i ryby a lesní plody pro všechny, kteří rádi vaří tradičně a krásně. Všem lovcům, myslivcům, hajným, forštům, lesníkům českým i moravským přátelům lesních samot i plných kouřících mís, jejich chotím i hospodyňkám přinášíme knihu staročeských receptů jak chutnou krmi z darů našich hvozdů připraviti. Sbírka nejlepších předpisů pro kuchyňskou úpravu veškerých druhů zvěřiny, masa, ryb, raků, žab, hlemýžďů, jakož i hub a lesního ovoce. Více jak 1000 receptů doplněných dobovými rytinami, rejstříky a vysvětlivkami.
Podrobnosti
| Autoři: | Růžena Záborská |
|---|---|
| Vydavatel: | Dauphin |
| Vydáno: | 2015 |
| Počet stran: | 382 |
| Formáty: | EPUB, MOBI |
| Velikost: | EPUB (2 MiB), MOBI (2 MiB) |
| ISBN: | 978-80-727-2560-1 |
| Jazyk: | Čeština |