Kváskové pečivo slané
- Autoři:
- Vydal:
- Hana Bačíková
Komplexně pojatá publikace, která na domácím knižním trhu zcela chybí. Je určena jak laické... Více
Anotace
Komplexně pojatá publikace, která na domácím knižním trhu zcela chybí. Je určena jak laické veřejnosti, turistům, také i dietologům, firmám, zaměstnancům, ale i studentům z oboru potravinářství a gastronomie, cestovním agenturám, kulinářským institucím, a spousty dalších. - návody, rady a popis vše o kvásku, vedení kvásku, založení kvásku - pozitivní účinky kváskového pečiva - srovnání kváskového pečiva a pečiva s droždím - nutriční složení a pozitiva pro lidský organismus - 21 receptů a spousty barevných fotografií a kreslených obrázků - mnoho dalších prozkoumaných informací a doporučení - může sloužit i jako publikace pro výuku
Podrobnosti
| Autoři: | Hana Bačíková |
|---|---|
| Vydavatel: | Hana Bačíková |
| Vydáno: | 2015 |
| Počet stran: | 75 |
| Formáty: | |
| Velikost: | PDF (551 kiB) |
| ISBN: | 978-80-260-6126-7 |
| Jazyk: | Čeština |