Domácí špajzka
- Autoři:
- Vydal:
- CPress
Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa... Více
Anotace
Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat? Tento praktický průvodce domácí konzervací vám poskytne nejen přínosné informace o základních způsobech uchovávání potravin (mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení), ale nabídne vám také téměř 100 chutných receptů, které zahrnují jak klasické české zavařeniny, tak i postupy inspirované zahraničím. Nechybí ani praktické desatero úspěšné domácí konzervace. • 5 konzervačních technik (mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení) • chutné recepty na konzervaci 17 druhů ovoce, 12 druhů zeleniny, 9 druhů bylinek a hub • 10 praktických rad pro úspěšnou a bezpečnou domácí konzervaci
Podrobnosti
| Autoři: | Kamila Procházková |
|---|---|
| Vydavatel: | CPress |
| Vydáno: | 2019 |
| Počet stran: | 312 |
| Formáty: | |
| Velikost: | PDF (3 MiB) |
| ISBN: | 978-80-264-2698-1 |
| Jazyk: | Čeština |