Česká kuchyně za dob nedostatku
- Autoři:
- Vydal:
- Dauphin
Vaření z lokálních, původních zdrojů, s prázdnou kapsou a hlavou plnou ideálů se znovu dostává... Více
Anotace
Vaření z lokálních, původních zdrojů, s prázdnou kapsou a hlavou plnou ideálů se znovu dostává ke slovu, a s ním i tato kniha.Desítky receptů pro všechny zájemce o kuchyni nouze aneb kterak lze z lišejníků, bukvic, hlemýžďů a žab vyžíti. V době trvající krize recepty stále aktuální. Potěší však i zbohatlické gurmány u moderních sporáků či alternativní zdravoživotnístylohledače, kteří mohou společně experimentovat s netradičními bylinami a surovinami. Jedná se tak o první kuchařskou knihu budující stálý sociální smír.Redigoval, úvodním slovem a patřičnými vysvětlivkami vybavili Viktor Faktor a Jiří Sádlo.
Podrobnosti
| Autoři: | Čeněk Zíbrt |
|---|---|
| Vydavatel: | Dauphin |
| Vydáno: | 2012 |
| Počet stran: | 212 |
| Formáty: | EPUB, MOBI, PDF |
| Velikost: | EPUB (944 kiB), MOBI (1 MiB), PDF (5 MiB) |
| ISBN: | 978-80-727-2420-8 |
| Jazyk: | Čeština |