Moderní indická kuchařka
- Autoři:
- Vydal:
- CPress
Indická kuchyně je pestrá, barevná a plná exotických chutí a koření. Když ucítíte její... Více
Anotace
Indická kuchyně je pestrá, barevná a plná exotických chutí a koření. Když ucítíte její charakteristickou vůni, začnou se vám zaručeně sbíhat slinky na jazyku. S pomocí Nitishi Patelové, uznávané šéfkuchařky indického původu, můžete orientální kuchyňská kouzla zvládnout i vy. Nitishiny recepty vycházejí z tradičních indických receptur, ale jsou uzpůsobeny moderním způsobům přípravy, takže i bez speciálních postupů dosáhnete lahodných výsledků. Nechte se zlákat různorodými kari, grilovanými jehněčími kotletami, pálivým vindaloo, mughalským kuřetem na šafránu, pečenými masala bramborami nebo slaďoučkou panna cottou s čajem Darjeeling. Podlehněte kouzlu domácích indických jídel a zpestřete svůj jídelníček neobvyklými chuťovými zážitky.
Podrobnosti
| Autoři: | kolektiv autorů |
|---|---|
| Vydavatel: | CPress |
| Vydáno: | 2018 |
| Počet stran: | 160 |
| Formáty: | |
| Velikost: | PDF (54 MiB) |
| ISBN: | 978-80-264-1891-7 |
| Jazyk: | Čeština |