Alergeny na talíři: 14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle
- Autoři:
- Vydal:
- Internet Info
E-kniha 49 Kč
EPUB, MOBI, PDF (54 stran)
Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a... Více
Anotace
Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech. Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších alergenů, kterým se budeme podrobněji věnovat. Jak se alergie projevuje? Na co si dát pozor? A lze alergické reakci zabránit?
Podrobnosti
| Autoři: | kolektiv autorů Vitalia.cz |
|---|---|
| Vydavatel: | Internet Info |
| Vydáno: | 2016 |
| Počet stran: | 54 |
| Formáty: | EPUB, MOBI, PDF |
| Velikost: | EPUB (578 kiB), MOBI (868 kiB), PDF (377 kiB) |
| ISBN: | 999-00-017-0654-8 |
| Jazyk: | Čeština |