Přejít na hlavní obsah
Alergeny na talíři: 14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle

kolektiv autorů Vitalia.cz

E-kniha Alergeny na talíři: 14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle - kolektiv autorů Vitalia.cz
Ukázka ke stažení

pdf2 mobi epub

Alergeny na talíři: 14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle

Autoři:
Vydal:
Internet Info
E-kniha 49 Kč
EPUB, MOBI, PDF (54 stran)

Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a...  Více

E-kniha  (EPUB, MOBI, PDF)

49 Kč

Ihned ke stažení ?

Jak číst e-knihu?

Anotace

Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech. Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších alergenů, kterým se budeme podrobněji věnovat. Jak se alergie projevuje? Na co si dát pozor? A lze alergické reakci zabránit?

Podrobnosti

Autoři:
Vydavatel: Internet Info
Vydáno: 2016
Počet stran: 54
Formáty: EPUB, MOBI, PDF
Velikost: EPUB (578 kiB), MOBI (868 kiB), PDF (377 kiB)
ISBN: 999-00-017-0654-8
Jazyk: Čeština

Kategorie