Vajíčková kuchařka
- Autor:
- Vydal:
- CPress
80 receptů! České i zahraniční, tradiční i autorské, obyčejné i opravdu luxusní – vždy však vaječné! Vejce je geniální superpotravina, se kterou se dá v kuchyni vykouzlit spousta báječných... Více
80 receptů! České i zahraniční, tradiční i autorské, obyčejné i opravdu luxusní – vždy však vaječné! Vejce je geniální superpotravina, se kterou se dá v kuchyni vykouzlit spousta báječných... Více
80 receptů! České i zahraniční, tradiční i autorské, obyčejné i opravdu luxusní – vždy však vaječné! Vejce je geniální superpotravina, se kterou se dá v kuchyni vykouzlit spousta báječných pokrmů - od snídaně až po večeři - včetně polévek, dezertů a nápojů. Hromadu z nich naleznete v této knize známé české foodblogerky reBarbora´s kitchen, která umí nejen úžasně vařit, ale i fotit. Barbora Říhová (rebarboraskitchen.com) sbírá a shromažďuje zajímavé recepty, aby je pak s drobnými obměnami předávala dál svým sledujícím na blogu i Facebooku. Miluje maso i sladkosti a protože je kreativní, umí jídla krásně naaranžovat, servírovat a případně i zabalit - proto již před časem napsala inspirující a užitečnou knihu Jedlé dárky - https://www.albatrosmedia.cz/tituly/38243420/jedle-darky-od-rebarboraskitchen/.
Autor: | Barbora Říhová |
---|---|
Vydavatel: | CPress |
Vydáno: | 2020 |
Počet stran: | 160 |
Formát: | |
Velikost: | PDF (21 MiB) |
ISBN: | 978-80-264-3078-0 |